Giáo Dục

Trắc nghiệm Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam


Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập Ngữ pháp tiếng Anh lớp 9 chương trình mới hiệu quả, website.com đã đăng tải rất nhiều tài liệu bài tập ngữ pháp tiếng Anh 9 theo từng Unit khác nhau. Tài liệu ôn tập Unit 5 tiếng Anh 9 dưới đây được biên tập bám sát nội dung bài học giúp các em học sinh lớp 9 ôn tập kiến thức Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh lớp 9 tham khảo, download tài liệu.

Tiếng Anh 9 Unit 5 Wonders Of Viet Nam

Đề luyện tập ngữ pháp tiếng Anh Unit 5 lớp 9 có đáp án dưới đây nằm trong bộ đề Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 9 mới theo Unit do website.com sưu tầm và đăng tải. Bài tập tiếng Anh gồm 15 câu trắc nghiệm tiếng Anh khác nhau giúp các em học sinh lớp 9 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Circle the correct answer A, B, C or D.

Question 1: He lives in a very …………… village in Hue.

A. picture

B. picturely

C. picturesque

D. picturesquely

Question 2: They failed to gain international …………… as an independent country.

A. recognition

B. agreeing

C. setting

D. accepting

Question 3: This would be the perfect ………….. for our wedding party.

A. set

B. tomb

C. setting

D. recognition

Question 4: A …………… is a building or place that has been made stronger and protected against attack.

A. citadel

B. structure

C. fortress

D. tower

Question 5: What …………… should we take to reduce pollution?

A. actions

B. plan

C. activity

D. action

Question 6: Trang An Landscape Complex is renowned for its diverse ecosystem, unique natural beauty and ……. characteristics.

A.geology

B.geological

C.environmental

D.ecological

Question 7: The Ho Dynasty Citadel has a palace ………. with marble roads that connect each palace.

A.area

B.setting

C.complex

D.building

Question 8: The towers of the My Son sanctuary are the most significant ……. of the My Son civilization.

A.structures

B.arrangements

C.apartments

D.plans

Question 9: The Thang Long Imperial Citadel was the ………. of political power for nearly seven centuries without interruption.

A.middle

B.point

C.system

D.centre

Question 10: It ………that China dug up the ocean floor to build artificial islands.

A.says

B.said

C.would be said

D.is said

Question 11: It ……….. that China dug up the ocean floor to build artificial islands.

A.says

B.said

C.would be said

D.is said

Question 12: The public suggested that the factories ………. with waste treatment system.

A.would equip

B.would be equipped

C.should equip

D.should be equipped

Question 13: The local government suggested ……. a road through the Nam Cat Tien National Park.

A.build

B.to build

C.building

D.being built

Question 14: It …………that some foreigners had collected rubbish on Cat Ba Beach.

A.reported

B.was reported

C.could report

D.had been reported

Question 15: The most important thing is that we ……… foreign tourists come back to Viet Nam again .

A.cause

B.should cause

C.will make

D.should make

Đáp án:

1. C 2. D 3. D 4. C 5. A 6. D 7. B 8. A
9. D 10. D 11. D 12. D 13. C 14. B 15. A

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 5 kèm đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh 9 cả năm khác như: Để học tốt Tiếng Anh lớp 9, Bài tập Tiếng Anh lớp 9 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 9, Đề thi học kì 2 lớp 9, Bài tập nâng cao Tiếng Anh 9,… được cập nhật liên tục trên website.com.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button